Bored.

Den här dagen har varit så lång att jag vet inte vad! Har suttit i typ 2 timmar och väntat på att klockan ska gå så jag får gå och lägga mig. Haha, kul liv. Men man blir fan deprimerad av vädret. Nu är det snart julmånad och det bara regnar och regnar.

Va i stan hela helgen, på fredagen plockade jag upp Camela och for och mötte upp Jessica och hennes Lisa på pipes. Tog några öl där och drog sen vidare till cover. Jäkligt trevlig kväll. Åkte hem på lördagen och hann bara in genom dörren innan Jessica ringde och bjöd på fest. Så snabb dusch och middag och sen in till stan igen, hämta upp Camela och vidare till Jessica och Lisa där L bjöd på världens godaste drinkar. Träffade Hanna på krogen, en bra kväll.

Nu i helgen ska jag uppåt, Luleå och Boden. Hälsa på grabbarna i Luleå och sen en sväng till Boden och kika på Malins lilla bebis. Blir nog trevligt.

Nu är klockan 6, en lång dusch och sen kanske jag kan få sova lite. :P

Lill-lördag.

Sitter på jobbet och pratar med lillasyster på msn och farmar lite på fejjan. Lyx, lyx.

Nu är det snart helg igen, den här veckan har gått sjukt fort so far.
fredag ska vi ut med jobbet, först fortet och sen mat på droskan, kan ju bli trevligt kanske.
lördag skulle det visst bli ngn middag med familjen och några andra, blir säkert bra.
Dock så hade jag ju planerat att den här helgen skulle va en riktig film och godis helg. Nu blir det alltså inte så. Haha, men nästa helg har jag inget alls planerat, så det får väl vänta tills dess. 

Jag lagade mat igår. Vilket jag bara gör typ en gång i månaden. Hihi! Men den här gången måste jag fan klappa mig själv på axeln, sjukt gott blev det. Yees. 

Nu ska jag koka lite kaffe, muuums. 

Have a good one.  


RSS 2.0