Same, but different.


Kolla, Viggo Mortensen. Ganska average looking guy. Ingen man skulle vända sig om efter på gatan direkt.
M E N...




...kolla in den här mannen. Han är vacker. Man kan knappt tro att det är samma person ju.
Hade jag varit Viggos fru/flickvän/whatever skulle jag tvinga honom att alltid, alltid, alltid va stylad och sminkad som Aragorn. M m m m mmm. 



(Ja, jag såg sagan om ringen igår).


Hantverkare.

Nyss var det två elektriker på mitt jobb och bytte ut två trasiga eluttag. För att göra detta var dom givetvis tvungna att stänga av strömmen. Inga problem so far. När dom efter 10 minuter berättade att dom var klara och sa hej då gick jag till datorn för att starta upp den igen efter avbrottet. Nu börjar det, inget internet !
"Shit, har dom lyckats klanta sig och klippa av nätverkskabeln eller nån skit nu, måste ringa dom så att dom får komma och fixa det här igen" hann jag tänka. Sen lugnade jag mig. Startade om datorn, och vips, anslutningen återupprättad, av sig själv. Lättnadens suck.  
Vad gjorde man innan man hade tillgång till internet dygnet runt överallt egentligen. Jag fattar inte. Hur skulle jag få dagarna på jobbet att gå utan msn, facebook, bloggar och spel? Sinnesjukt är vad det är. 

  


Tick, tack, tick, tack.

Sitter på jobbet och fösöker få tiden att gå, det går sådär. Visarna segar sig fram.
 
Hmm, lördagen var hemskt trevlig med god mat och härligt sällskap. Hann bli många snaps under middagen för vissa, tror att den första spydde klockan åtta, samtidigt som en annan däckade en liten stund. Båda kvicknade dock till snabbt så festen fortsatte. Jag drack inte en enda snaps, så mådde jag som en prinsessa hela kvällen också. Duktig tjej. 

Ikväll ska jag bjuda E på pizza, det blir mys.   

Partey.


Storebrors födelsedagsfest, big two five. Halvägs till 50. Jag är peppad!
Kräftorna ligger och tinar, byxorna är i torktumlaren. Ölen på kylning.
Nu blir det kalas.


Här håller vi till, underbara stugan.


Have a good one.

Hard work, work.

Yes, tillbaka till verkligheten och jobbet. Har hittills hunnit äta tårta, dricka 1 liter kaffe, läst ikapp mig på Sofie, Elin, och Schulmans bloggar, kollat facebook 3 gånger och chillat och surrat med chefen på hans rum.
Ja, ni har rätt, jag måste lugna mig. Annars är risken för utbrändhet stor.
Tur att det är fredag så jag får vila upp mig i helgen. HA!

The Way I See It #230


"Heaven is totally overrated. It seems boring.
Clouds, listening to people play the harp.
It should be somewhere you can’t wait to go, like a luxury hotel.
Maybe blue skies and soft music were enough to keep people in line in the 17th century,
but Heaven has to step it up a bit.
They’re basically getting by because they only have to be better than Hell."

Chillaxing.

Jag har kokat massor av kaffe och hällt upp i en termos, så jag dricker och dricker och dricker. Snart däckar jag nog av koffeinförgiftning eller nåt. Haha. Jag älskar verkligen min lilla espressobryggare. Den gör helt fantastiskt gott kaffe.
 



Imorrn börjar jag jobba igen, det känns skönt. Ha något att göra på dagarna, och för att citera Petter, pengarna rullar in som dom ska.

På lördag ska storebror ha 25års fest, med kräftskiva och lekar. Det blir kul, hoppas jag. Förhoppningsvis slipper vi drama och sura miner. Det var längesen vi hade en riktigt grym fest känns det som, allltid är det något som förstör. Men nu är det ju faktiskt Joans dag och då hoppas jag att alla tar det på allvar och inte tjaffsar. :P

Nu ska jag chillaxa med Sam.

Have a good one.



The way I see it.

The Way I See It #31
"Risk-taking, trust, and serendipity are key ingredients of joy.
Without risk, nothing new ever happens.
Without trust, fear creeps in.
Without serendipity, there are no surprises."

My man.

http://www.youtube.com/results?search_query=tommy+lee+good+times&search_type=&aq=1&oq=tommy+lee+

Jag älskar Tommy Lee, både i Mötley och solo. Lyssna på Good times. Mmm, and just look at him. :P

Wont you help me sing?

Jag sitter och lyssnar på Marley, vilket geni. Jag älskaaaar redemption song.
Samtidigt dricker jag kaffe, som min mormor kokat. Det är något alldeles särskilt med kokkaffe. Något ännu mer särskilt med mormors kokkaffe. Kan det vara 65 års erfarenhet som gör det perfekt varje gång?

Solen skiner, jag gillar hösten. Krispigt i luften, man får äntligen ta på sig myiga tröjor igen, långa härliga promenader. Snart ändras färgerna också. Härligt.
När jag flyttar är det en sak jag kommer att sakna, Sveriges årstider. Tur att hemma aldrig kommer att vara mer än en flygresa bort.

Imorgon ska jag prata med läkaren, se om jag får jobba på fredag. Det är inte kul att gå hemma när man känner sig bra, pengarna rinner iväg.

Snart måste jag åka upp till Luleå också, så fort lönen kommer tror jag det får bli. Ska klippa mig och äta sushi. Och mysa med grabbarna. Jag tycker om Luleå, bättre än Umeå alla gånger.

Nu ska jag se om jag inte kan hitta igen adressen till starbucks där alla citaten som står på muggarna finns, verkar inte ligga på vanliga hemsidan. Elin, har du någon aning?

Have a good one.

Shawty och jag.

Idag hänger jag med lillasyster. Vi ska gå och handla bänkpapper till henne nu när skolan börjat igen. Jag minns hur viktigt det var att man hade fint sånt där papper när man var liten. Tänkt vad prioriteringarna ändras med tiden. Haha.

Såg Benjamin Buttons igår. Sjukt bra film. Jag grät nästan ibland, jag önskar att alla i världen fick uppleva den kärleken dom upplever i den filmen. OJ, vad jag tar i. Men det är faktiskt sant.

Nu väntar shawty på mig, gotta go.

At Elins.

Klev upp och duschade, gick sedan direkt till Elin för att hämta mina skor som legat där sedan USA resan. När jag kom in slogs jag av doften av nybakat. Mums. Hon är duktig hon, har varit vaken sen 8 och bakat och städat typ. Crazy chic. Nu sitter jag här, och funderar på hur man ska få ut maximalt av dagen. Har dock inga idéer, förutom att jag ska på fotboll ikväll, Camilla möter Hörnsjö. Storebror kommer hem idag också, I've missed him. Nu ska Elin få bjuda mig på något ätbart tror jag, det kurrar i magen. Frukost!

Värt.

Nu tror jag att bara för att jag har avslutat min gamla blogg och skapat en ny så kommer jag att bli mer seriös. Haha, vi lär väl märka hur det går. Hur som helst, första inlägget gjort. Nu är det bara att fortsätta.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0